A jókedv sosem megy ki a divatból

A Fanyűvők Játszóház már több mint 10 éve szinesíti rendezvények programjait. Megfordultunk már születésnapon, családi rendezvényen, óvodákban, iskolákban, egyházi- és sport-rendezvényeken, és kultúrális napokon. Több száz megrendelő és több ezer vendég arcára varázsoltunk már mosolyt. Ügyfeleink több mint fele visszatérő és már hosszú évek óta élvezzük bizalmukat.

A Fanyűvők Játszóház három legfontosabb pillére a játékaink, a játékmestereink és az értékek, amelyeket képviselünk.

Játékaink

Kínálatunkban több mint 80 egyedi játék található, amely folyamatosan bővül. Ezek jórésze egyedileg is átalakíthatóak, hogy illeszkedjenek az adott rendezvény hangulatához.

Vannak tipikus hagyományőrző népi játékaink. Ezek mellett számos gyermek, ügyességi, fejlesztő és logikai játék megtalálható nálunk. Általánosan elmondható, hogy az ülni tudó babáktól az idősebb korosztályig mindenki talál magának szórakozni valót.

Láttunk már fiatalokat megszégyenítő ügyességgel nagypapákat gólyalábazni 😊 Az sem ritka, hogy az ördöglakatoknál 3-4 korosztály összegyűlik.

Általában a szabadban pakolunk ki, de játékaink nagyrészét bennt is lehet használni (voltunk már tornateremben :). Ha befér az ajtón, akkor megoldható. Ez sokszor az időjárás kiszámíthatatlanságán is segít.

Minden rendezvényre egyedi játékcsomagot viszünk, amelyet a megrendelővel egyeztetve állítunk össze. Ehhez érdemes körülnézni a gallériánkban és természetesen mi is tudunk ajánlani igény esetén. Minden rendezvényre kipakolt játékunk bevizsgált és megfelel a szükséges műszaki elvárásoknak.

Játékmestereink

A játszóházat nem bérbe adjunk, minden eseményen mi is aktívan jelen vagyunk. Játékmesterekként nem a háttérből figyeljük, ahogy a többiek játszanak. Felkeltjük az érdeklődést, mesélünk, megmutatjuk, bevonjuk őket, vicces versenyre invitáljuk a vendégeinket. Közvetlen kapcsolatba kerülünk az emberekkel és így olyan hangulatot teremtünk, ahol mindenki jól érzi magát és szívesen megnyílik. Egyszóval együtt játszunk velük, mert hiszünk abban, hogy a modern világban az emberi kapcsolatoknak óriási szerepe van.

Játékmestereink nem csak a rendezvényeken, hanem azokon kívűl is egy párt alkotnak és csapatban dolgoznak már több mint 30 éve.

Rita

A játékok nagyrészét Ő festi és a Fanyűvők Játszóház főszervezője. Rita nem csak 3 gyermekes családanya, hanem több évtizedes tapasztalattal is rendelkezik az emberi kapcsolatok terén. Kreatívitását és segítőkészségét remekül tudja ötvözni a Játszóházban. Gyakran látni a homok kép készítésnél, ahogy segít felnőttnek és gyermeknek egyaránt.

"Kedvencem játékom a békafogás gólyákkal. Szeretem a békákat, sokan undorodnak tőlük, pedig aranyos lények. A mi békáink is nagyon helyesek és így a gyerekek sem félnek tőlük. Ó, hány helyet megjártam a tökéletes békák után kutatva."

Bandi

A fajátékok formai kivitelezéséért felelős. Bandi katona múlttal rendelkezik. A tiszteletet parancsoló külső mögött kedvesség és humor lakozik. Sokszor vicces versenyre invitálja a vendégeket és tanítja őket a játékok használatára. Gyakran látni, az ördöglakatok környékén, ahol segít mindenkinek megtalálni a saját kihívását.

"Az ördöglakatokat szeretem a legjobban. Kikapcsolnak és megnyugtatnak, nagyon bele tudok merülni. Nem elég hozzá a logika és a tapasztalat. Borzasztóan sok türelem és kitartás is kell hozzá."

Első a biztonság

Gyakran kérdeznek minket, mit teszünk, ha nem rendeltetésszerűen használják a játékainkat. Szerencsére ez igen ritkán fordul elő. Az ilyen esetekben az első a biztonság, odamegyünk és elmondjuk, hogyan kell játszani a játékkal, megmutatjuk és meg is tanítjuk. Soha nem engedjük azt, hogy egy felelőtlen vendég a többiek épségét kockáztassa.

A biztonság mellett arra is ügyelünk, hogy a többiek szórakozását ne rontsa el az, aki nem tartja be a szabályzatunkat. Nagyon ritkán fordul elő ilyesmi, de fel vagyunk rá készülve.

Értékeink

A játszóház lehetőséget teremtett számunkra, hogy közvetítsük és népszerűsítsük azokat az értékeket, amikben mélyen hiszünk: az emberi kapcsolatok fontossága, a család és a hagyományőrzés.

Nincs is annál örömtelibb pillanat, mint amikor egy nagymama mosolyogva mutatja a kisunokájának azt a játékot, amellyel ő is játszott kiskorában. Sok emléket felidézünk, ezt jó látni és hallani a látogatóinktól. Úgy véljük, a játék egy remek eszköz arra, hogy közelebb hozza a generációkat, legyen az szülő-gyermek vagy unoka-nagyszülő. Játszani akkor igazán szórakoztató, ha meg tudjuk osztani az örömöt szeretteinkkel. Akár csapatmunka, akár verseny, egy-egy közös játék mindig közelebb hozza a családtagokat egymáshoz.

Emellett a játék egy nagyon fontos tanító és fejlesztő eszköz, mind gyermeknek mind felnőttnek egyaránt. Olyan készségeket tanulhatnak meg itt a vendégeink egymástól és tűlünk mint például, a türelem, a kitartás, és a kooperáció. Bíztatjuk őket, segítünk nekik és mindig tisztelettel szólunk hozzájuk, legyenek 5 évesek vagy 50.

Ajánlatunk

Minden ajánlatunkat a megrendelő igényeire szabjuk. Nincsenek változó vagy rejtett költségek azon az áron megyünk, amelyet előre egyeztettünk. Ennek megfelelően az ajánlatunk mindent tartalmaz, beleértve a szállítást, az össze- és szétszerelést, a játékok használatát és üzemeletetését, illetve a játékmesterek díját.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Beszélgetésünk során egyeztetjük az igényeit és válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésre. Megrendelés esetén e-mailben fogunk egy árajánlatot küldeni.

Néhány hasznos tudnivaló

Néhány kérdést az előtt is meg tudunk válaszolni, hogy feltették volna 😊 Alább ezeket gyűjtöttük össze.

Mennyi időre megyünk?

Ez természetesen megegyezés kérdése. Általánosságban elmondható, hogy 3 órát szoktunk kinnt lenni egy rendezvényen, de gyakran előfordul, hogy egész napos játszóházat tartunk.

Mekkora a játszóház kapacitása?

Ez nagyban függ a vendégeinktől. Két játékmesterrel kb. 100 vendéget tudunk befogadni egyszerre. Ennél nagyobb létszám esetén bevonjuk gyermekeinket is.

Mekkora és milyen területre van szükség?

A legmeghatározóbb változó itt a játékok száma. Mindig alkalmazkodunk a környezethez és annyi játékot rakunk ki, amennyi még biztonságosan elfér. Viszonyítás képpen egy nagyobb megrendelésnél egy felnőtt focipálya 16-os vonalán belülre már kényelmesen elférünk. Ez kb. 650 négyzetméter sík terület. Természetesen, nem feltétlenül szükséges ekkora és egyhén dimbes-dombos helyszínre is ki tudunk pakolni.

Fedett helyre is pakolunk?

Igen, az egyetlen feltétel, hogy beférjenek a játékok az ajtón 😉

Szükségünk van-e áramra?

Büszkén jelenthetjük, hogy nincsen. Minden játék kézzel hajtós 👐

Mennyi ideig tart össze- és szétszerelni? Szükségünk van-e segítégre?

Minden helyszínen kb. egy-másfél órával hamarabb jelen vagyunk, hogy összeszereljük és kipakoljuk a játszóházat. Mindent mi csinalunk, így nincs szükségünk külső segítségre.